Ilmainen toimitus yli 30€ ostoksille
Ilmainen toimitus yli 30€ ostoksille

Peruutus-, palautus- ja valitusoikeus

Kadutko ostostasi?
Voit aina peruuttaa ostoksesi ottamalla yhteyttä meihin ja palauttamalla tuotteen. Varmista, että sinulla on tilausnumerosi saatavilla. Voit palauttaa tuotteet 14 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi. 

Palautusosoite
PROTEIN.FI
P.O. Box 9470
FI-21422 LIETO

Lähetä paketti takaisin Postin tai  PostNordin kautta. Valitset, lähetätkö palautuksen kirjeenä vai seurattavana pakettina, mutta vastuu palautuksesta on sinulla. Varmista, että pakkaat tuotteet niin hyvin, että ne säilyvät kuljetuksessa. Huomioi, että olet itse vastuussa palautuksen kustannuksista. Postin hintataulukon löydät täältä. Muista säilyttää kuitti palautuksesta siihen asti, että olet saanut meiltä vahvistuksen palautuksesta meiltä.

Palautusoikeus ei koske seuraavia tuotteita:

  • Tuotteet, joiden sinetti tai pakkaus on vaurioitunut.
  • Tuotteet, joilla on lyhyt parasta ennen päiväys tai jotka ovat vanhentuneita.
  • Tuotteet, joilla on erilliset tilausehdot
  • Noutamattomat paketit (lue lisää noutamattomista paketeista myyntiehdot

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli olet epävarma voitko palauttaa tuotteen.

Hyvitykset
Käsittelemme palautukset 2-14 päivän sisällä. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi palautamme rahasi tuotteesta sillä maksuvaihtoehdolla. jota käytit tilatessasi. Korttimaksuissa summa hyvitetään tilillesi, ja näkyy tililläsi 7 päivän sisällä. Jos olet maksanut laskulla, muokkaamme laskuasi tai peruutamme sen. 

Mikäli ostat paketin ja palautat siitä yhden tai useamman tuotteen, pidätämme oikeuden veloittaa sinulta täyden hinnan niistä tuotteista jotka pidät, ja maksaa takaisin koko paketin ja pitämäsi tuotteiden hinnan  erotuksen. Jos käytät tilauksessasi kolme kahden hinnalla-alennuskoodia ja palautat jonkin tuotteen, pidätämme oikeuden veloittaa täyden hinnan niistä tuotteista, jotka pidät itselläsi. 

Suorita maksu ajallaan, vaikka tietäisit palauttavasi tuotteet
Jos valitsit maksutavaksi laskun, maksa lasku ajallaan vaikka tietäisit palauttavasi tuotteet. Tämä sen takia, että et saisi maksumuistutusta laskustasi. Kun käsittelemme palautuksesi, palautamme rahasi Walleyn kautta.

Noutamattomat paketit
Pakettisi on saatavilla postin noutopisteestä vähintään 7 päivää. Jos et lunasta pakettiasi näinä päivinä tai kieltäydy hakemasta sitä, se palautetaan takaisin meille. Tämä koskee myös paketteja, joita tilatessa asiakas on ilmoittanut virheellisen osoitteen tai puhelinnumeron. Veloitamme ostajalta käsittelymaksun ja lähetyskuluja 29€ asti. 

Vaihto 
Tällä hetkellä emme tarjoa tuotteiden vaihtoja. Mikäli haluat jostakin tuotteesta eri maun tai koon, sinun täytyy palauttaa alkuperäinen tuote ja tehdä uusi tilaus sivuillamme.