Ilmainen toimitus yli 30€ ostoksille
Ilmainen toimitus yli 30€ ostoksille

Tavoitteena Tehdä Suomalaisista Naisista Vahvempia

Tavoitteemme
Tavoitteenamme on tehdä suomalaisista Naisista vahvempia

Haluatko tietää paremman elämän salaisuuden? Se on proteiini. Proteiini rakentaa lihaksiamme, tekee meistä terveempiä ja auttaa meitä elämään pidempään. Meidän tehtävänämme on auttaa naisia elämään entistä vahvempana.

PROTEIN.FI avattiin toukokuussa 2017 kahden Lundin Yliopiston opiskelijan toimesta, joilla oli vaikeuksia löytää proteiinituotteita naisille. Proteiinia oli tarjolla vain miehille ja kehonrakentajille, vaikka tytöt ja naiset tarvitsevat vähintään yhtä paljon proteiinia kuin muutkin.

Siitä lähtien olemme saaneet yli 100,000 tyytyväistä asiakasta, joista 93% on tyttöjä. Me olemme vahva joukko naisia ja usko pois, me tiedämme - Tiedämme, miltä tuntuu kun motivaatio on hakoteillä ja kehitys tapahtuu tuskallisen hitaasti. Mutta me tiedämme myös sen, kun saa tulosta ja iloa työnsä hedelmistä! 

arvomme
OLEMME USKOTTAVIA

Saat sen mihin uskot. Seisomme täysin kaikkien tuotteidemme takana. Meille on tärkeää että tytöt saavat oikeita tuloksia.

Olemme inspiroivia

Emme anna sinun tyytyä yhtään vähempään mitä ansaitset. Olemme täällä varmistamassa, ettet anna periksi ja auttamassa missä ikinä tarvitsetkin.

Me autamme

Tytöiltä toiselle: seisomme takanasi ja tuemme toisiamme aina silloin kun pystymme.

osaamme samaistua

Me ymmärrämme. Shit happens. Elämä ei ole aina mustavalkoista. Eikä se ole tasaista: Jokaisen ylämäen jälkeen tulee alamäki.

me olemme erilaisia

Me kaikki tytöt olemme eri muotoisia ja kokoisia. Kaiken sen takana, mihin uskomme tai mitä teemme, on tuntea ja näyttää hyvältä. Se, miten vahva olet henkisesti tai fyysisesti, on yhtä tärkeää.

me olemme TÄYNNÄ GIRLPOWERia!

Who run the world? GIRLS. Tulemme olemaan (se ärsyttävä) paras kaverisi, joka ei anna sinun luovuttaa! Sä pystyt tähän.